Opslagstavle for ejendommens beboere

40 kommentar(er)

Skriv et opslag - Klik her

2023.08.09 Skrevet af Hanne Christiansen
Kære alle

Da jeg ved at flere af Jer udlejer værelser vil jeg herigennem vores opslagstavle spørge - på vegne af en ung mand i min familie - om een af Jer har et værelse til udlejning. Mads er 23 år og skal starte på uddannelse i København den 1. september 2023. Behøver jeg at sige at han er sød og høflig og kommer fra en "ordentlig" famile :-) ha ha

"Sommer" hilsen fra Hanne Christiansen
2023.06.23 Skrevet af Frans Bévort
Hej Kirsten, er problemet løst? Ellers må vi kontakte CA.

Bedst hiklsener
Frans
2023.04.17 Skrevet af Kirsten Sørensen
Er der nogen der kender til ændringer i forhold til vores loftsrum, den nøgle der normalt giver adgang, kan ikke længere benyttes i opgangen Østerbrogade 93 ?
2022.01.21 Skrevet af Eivind Bøegh
Et Nødråb!!!
Vi bor urbansgade 1 5 tv, og vi deler køkkentrappe med Beboerne Østerbrogade 93 th. Vi har gentagne gange via City Apartment fået fremsendt instruks på at rygning er forbudt på køkkentrappen( på dansk & Engelsk) dette desværre uden virkning. Da vi er boende øverst oppe trænger røglugt ind i vores køkken, og samtidigt sker det at rygerne åbner vinduerne på køkkentrappen, hvilket medfører at kulden spreder sig ,og da vinduerne ikke bliver lukket afstedkommer det at vort køkken bliver som en iskælder, da vi ikke har noget varmeapparat i køkkenet. Vi vil derfor opfordre alle beboere til at være behjælpelige med at overholde de gældende regler udsendt af City Apartment. Mvh. Liselotte og Eivind Bøegh.
2021.11.23 Skrevet af Dorrit Tullin
Det var kedeligt, havde glædet os til snart at få en opgang, vi kunne være bekendt at modtage gæster i, men det har åbenbart lange udsigter. Tak for informationen. Mvh Dorrit Tullin
2021.11.16 Skrevet af hanne christiansen
Kære Erik og alle. Det er netop i week-enden gået op for mig at arbejdet slet ikke er begyndt på Østerbrogadesiden. Jeg vil skrive til service@cityapartment.dk og spørge hvorfor denne pause er opstået . VH Hanne Christiansen
2021.11.12 Skrevet af Erik Bruun
Jeg vil høre om status på maling af opgange, da jeg kan se at det var planen at de skulle begynde på opgang Østerbrogade 91 den 8. november og de er ikke begyndt på østerbrogade 93 endnu.
2021.11.12 Skrevet af Erik Bruun
Jeg vil høre om status på maling af opgange, da jeg kan se at det var planen at de skulle begynde på opgang Østerbrogade 91 den 8. november og de er ikke begyndt på østerbrogade 93 endnu.
2021.01.17 Skrevet af Hanne Christiansen
Sidste nyt !!!!

Vores skraldecontainere til plast, metal og el-artikler er kommet under tag -
i skralderum 2.
Og desuden har vi fået større og bedre BIO-affaldscontainere.
Det er bare super dejligt at der sker gode tiltag og ikke mindst de lejere der
havde containerne neden for deres soveværelse og køkken er rigtig glade :-)
Vi har takket til service medarbejderne i City Apartment.

Venlig hilsen fra Hanne
2020.09.14 Skrevet af hanne christiansen
TØRREPLADSEN
Har idag, 14.9.2020, taget det tøj ned fra tørrepladsen som har hængt der i månedsvis. Har lagt det i en plastpose og sat det ned i tørrekælderen via køkkentrappen Urbansgade 3-5.
Talte med en fransktalende fyr for en måneds tid siden der hentede lidt af det og ellers fløj ud af gården...han glemte det meste og jeg prøvede at fange ham inden han forsvandt.... op i opgangen Jakob Erlandsengade 6..tror jeg nok.
.Hvis nogen kender ham må I da godt sige til ham at tøjet er i tørrekælderen..jeg prøvede på mit bedste skolefransk at minde ham om det fornuftige er at hente sit tøj når det er tørt, men det gad han ikke høre på...
Hilsen til alle der benytter tørrepladsen :-) hilsen Hanne
2020.05.16 Skrevet af Poul Smith Jensen
Hej da jeg ville have ordnet min spise stue ringede vi til City Apartment og bad dem om at sende en maler op til mig for at give mig et tilbud hvad det ville koste der kom så en mand fra CA.ind i lejligheden og hans måde at være på var ikke lige det min Datter havde forventet fra en medarbejder fra City Apartment men hun lagde mærke til at han gik rundt i lejligheden og og tog billeder med sin mobil tlf. hvorefter min datter spurgte ham hvorfor han gjorde det var svaret så bliver det hele lettere min datter sagde at det måtte han ikke men det var der ingen reaktion på . Det jeg tænkte var at han kunne bruge billederne til noget kriminelt derfor kontaktede jeg Politiet på Bellerhøj og anmeldte hendelsen Mvh Poul Smith Jensen.

2020.03.26 Skrevet af Hanne Christiansen
Jeg har i dag - 26. marts - talt med ISTA .
Varmeregnskabet er først afsendt til administrator (City Apartment) den 21. marts.
Forsinkelsen fra ISTA skyldes dels alm. sygdom hos personalet og Corona-situationen hvor de fleste medarbejdere er på hjemmekontoret.
De beklager forsinkelsen.
Men nu kommer vores varmeregnskab sikkert inden længe.

Hej fra Hanne
2020.03.24 Skrevet af Liselotte Bøegh
Vi har nu d 24 marts og spændingen omkring varmeregnskab burde vel være udløst.
Det er rigtig mange penge Cityapartment ligger inde med og ifølge Birgit ansat hos vores udlejer skal penge fra varmeregnskab være udbetalt senest 1/4 hvert år.
Hvad agter I at gøre,kontakter man LLO 🤔rykker man udlejer .Noget fungerer tilsyneladende ikke optimalt og dette kan ikke være vores problem.
2020.03.07 Skrevet af Hanne Christiansen
Søren Risting har talt med City Apartment vedr. varmeregnsskabet som vi endnu ikke har modtaget og fik at vide at CA ikke har modtaget oplysningerne fra ISTA - så derfor er det forsinket..vi venter med spænding :-)
2019.01.30 Skrevet af Rine Helme
I forlængelse af nedenstående...
I må meget gerne skrive til mig på rinehelme@hotmail.com.
Hilsen Rine - Jacob Erlandsens Gade 2 st tv
2019.01.30 Skrevet af Rine Helme
Er der andre end mig, der har fået en stor ekstra varmeregning?
Jeg undrer mig virkelig, da det jo i år ikke har været så koldt.
Jeg betaler nu kr. 1.610,- pr. måned i a conto varme til 132 m2. Jeg synes, det er ret mange penge. Svarer det til, hvad I andre betaler?
2018.10.29 Skrevet af Berit Heggenhougen-Jensen
Kære katteejer i Østre Palæ og omegn.
Jeg henvender mig venligst til katteejere i Østre Palæ, og i området omkring, for at høre om der kunne være stemning for at afprøve en ordning, hvor vi kunne passe hinandens katte når vi har tid. Det ville være belejligt når vores katte bor i det samme område eller rundt om hjønet. Jeg havde ikke tænkt at der skulle være penge involveret i pasningerne, men modydelser i stedet for. Al materiel (kattegrus, poser m.v.) samt mad vil være indkøbt sådan så kattepasser hverken har udgifter forbundet med pasningen, eller skal bruge tid på at hente det i byen. Jeg har en hankat som jeg har overtaget. Den er et sted mellem 4 og 5 år, kastreret, renlig, tatoveret i sine ører. Den er nysgerrig, lidt reserveret, og elsker mad.
Venlig hilsen Berit Heggenhougen-Jensen
paris.copenhagen@gmail.com
2018.05.01 Skrevet af Marianne Pedersen
Der er p.t. ingen koldt vand i ejendommen. CA oplyser, at det vedrører store dele af København. Vi ved ikke hvornår det kolde vand kommer igen.
2018.02.11 Skrevet af Joan Poulsen
Dørkarmen til cykelkælder, er slået/sparket ind (Urbansgade 3)
Jeg sender mail til CA, så dette blot til info.
Tjek om jeres cykel stadig er der
Vh Joan
2017.09.20 Skrevet af Hanne Christiansen
Nye tiltag i vores affaldshåndtering!
Vi er kommet med i den kommunale BIO-affaldsordning. Lad os se hvor populært og effektivt det bliver.
Desuden har vi fået et AFLÅST skab til farligt affald. Vores gårdmand har nøglen til skabet og vi skal stille vores farlige affald OVENPÅ skabet. Så sørger vores gårdmand for at det bliver sat på plads i skabet. Farligt affald kunne være lak, stærke rensemidler, afkalkningsmidler osv. osv.
Ellers er vi il løbende kontakt med City Apartment om hele affaldshåndteringen i det hele taget. Det er en vanskelig sag at få et fuldstændigt perfekt system der vil kunne være til glæde for alle. Ikke mindst de lejere der bor lige overfor containere med alskens særdeles blandet affald.
2017.09.03 Skrevet af Joan Poulsen
Aften/natte-fest i "buret"
Det er dejligt at der er beboere det nyder solen i "buret". Hyggeligt når nogen spiser deres aftensmad dernede.
Men det er frygtelig irriterende, når nogen opholdet sig derinde efter kl 22 med meget høj snak og musik.
I nat har der været to hold, der holdt fest derinde.
Som alle ved, er der meget lydt i gården, og mange af os har soveværelse ud til gården.
Er det muligt at få sat skilte op im, at det skal være ro efter kl 22?
2017.05.04 Skrevet af Hanne Christiansen, Urb. 1
Vedr. varmeregnskab 2017.
En del lejere har fået store efterbetalinger - og klagefristen til CA var den 23. marts.
De der har klaget over uforholdsmæssige store efterbetalinger og som HAR fået svar fra CA og ISTA - at der KAN IKKE AFLÆSES FORKERT med de nye elektroniske målere - men som stadig ikke kan acceptere ISTA´s varmeregnskab kan kontakte LLO. De store udsving i varmeforbruget kan jo opstået ved en fejl ved den manuelle aflæsning i 2015, da de nye målere blev opsat i 5. måned? Besynderligt er det at den samme lejlighed, med de samme udluftningsvaner og 2 sammenlignelige vintre har et, i fleres tilfælde dobbelt så højt forbrug med tilhørende dobbelt så højt varmebidrag.
LLO stiller som sagt deres expertise til rådighed og anbefaler at de der ønsker at gå videre med deres klage er velkomne. En god idé ville være at flere - eller alle de forurettede sammen kunne aflevere materialerne for de enkelte lejemål (kopier af 2 eller 3 års varmeregnskab osv) til Øster palæ´s kontaktperson i LLO. Han hedder Lau Madsen. LLO, Vester Voldgade 9, 1.
1552 København V. - Personlig henvendelse man - ons kl. 13 - 15 og tors kl. 14 - 17. - Husk vores medlemsnummer til LLO: 100474 ved alle henvendelser.
2017.03.22 Skrevet af Hanne christiansen, urbansgade 1
Ja, så kan der tørres tøj udenfor igen...solskin og vind..HURRA MEN hvad ser man, igen igen! Vasketøj der har hængt ude i dagevis - i sol og regn og slud - drivvådt og tørt - drivvådt og tørt. Kan den vasketøjsejer for pokker ikke hente det kluns - så andre osse kan få glæde af tørrepladsen. Tak og venlig påmindelse.. fra Hanne
2016.10.01 Skrevet af Joan Poulsen
I sidste uge fik jeg stjålet forhjulet på min gule racercykel. Cyklen står i aflåst cykelkælder ved Urbansgade 3. Tyven har skruet hjulet af og pumpet luft i hjulet. (Pumpe lå ved siden af cyklen).
Jeg synes det er trist, at vi ikke kan have vores ting i fred i aflåst rum.
Så opfordring til tyven: sæt mit hjul tilbage på cyklen, tak.
Joan
2016.09.03 Skrevet af Hanne Christiansen, Urbansgade 1
Kære alle der bruger tørrepladsen i vores nye, fine gård.

Ja, det er skønt at hænge vasketøjet ud til tørring...det tager jo kun et par timer, som i dag hvor vinden er frisk.
Så hvorfor i alverden lader nogen af jer tøjet hænge i dagevis?
Dels opnår man som regel at tøjet bliver vådt og snavset igen af regnbyger - dels optager man jo pladsen for andre der gerne vil benytte tørrepladsen.
Vi er jo 100 lejemål her i ejendommen og ca. 50 meter udendørs tørresnor, så husk lige at hente tøjet så snart det er tørt :-))
VH Hanne
2016.03.18 Skrevet af Gert M. Hougaard
Hovsa glemte mailadr - gmhougaard@gmail.com
2016.03.18 Skrevet af Gert M. Hougaard, Urbansgade
Gives væk - Nyere "købmandsdisk" kun skuffer - høj:84 cm, br:156, dybde.40 cm - send en mail, så sender jeg et billede. tlf 40682598
2016.02.29 Skrevet af Frans
Varmeregnskab!

Vi har fået det første varmeregnskab efter de nye målere er blev sat op - og uden at vide noget med sikkerhed, så falder det sammen med at flere af os har fået klækkelige tilbagebetalinger af for meget indbetalt a conto.
Jeg har talt med og vi skal selv kontakte Birgit, hvis vi ønsker at få nedsat aconto betalingerne til varme. Kontakt: Birgit Elmelund, CA
Administration/accounting
Direct: +45 4434 0467
E-mail: be@cityapartment.dk
2016.02.03 Skrevet af Frans, Østerbrogade 89 2th
Godt Nytår! 2016
Nu har vi haft generalforsamling og der drøftede vi hvordan vi kan blive bedre til at udnytte Østre Palæ websiden. Et forslag var, at vi skulle oversætte siden til engelsk til glæde for de mange udenlandske beboere. Ønsket er taget til efterretning og vil gradvist blive imødekommet. Udover det, er det vigtigt at så mange som muligt melder sig til Nyheder fra foreningen, så man automatisk får besked, når der er nyt på siden. Det gælder dog ikke opslagstavlen da det ville kunne føre til "spamming", hvis nogle beboere fører en debat på tavlen. I øvrigt sletter vi indlæg efterhånden som de vurderes at være mindre aktuelle eller på anden måde ikke er relevante. Med håb om at vi langsomt kan få siden til at være lidt mere aktiv i 2016.
Bedste hilsener, Frans (de facto webredaktør)
2015.12.29 Skrevet af Marianne Pedersen
Så har der igen været indbrud på lofterne - ihvertfald Østerbrogade nr. 89. Check om der også har været indbrud i jeres opgange. Sørgeligt, men sådan er det åbenbart bare.
2015.12.20 Skrevet af Marianne Pedersen
Alle beboere i Østre Palæ ønskes en Glædelig Jul samt et Godt Nytår.
2015.09.25 Skrevet af Hanne Christiansen
Beboerforeningen har haft et godt møde i ejendommen 25.9.2015 med Bent Andreasen og Kim Hansen fra City Apartment.

Arbejdet med taget skrider planmæssigt frem - ja før tid - og ventes færdiggjort i slutningen af oktober.
For at berolige mange, kommer der ikke huslejestigninger - også selv om isoleringsarbejder ikke automatisk følger med et NYT TAG PROJEKT.


Arbejdet med altanskillerum- og nye rækværk bliver sat i gang snarest.

Finish efter udskiftning af velux vinduer på øverste etager er snart fuldført og til stor tilfredshed hos lejerne. Efter en hård periode med mange støv- og støjgener. Og måneder indpakket i plast og næsten uden dagslys.

Loftbelysningen er blevet nytænkt med faste og mobile lamper...ledninger til de mobile vil blive længere, så alle kan få lyset med ind i deres loftrum.

Der er kommet flere nedløbsrør til - ca. 10 stk. - da osse Øster Palæ skal være klædt på til kommende skybrud.
Den vandrette kobberrende over erhvervslejemålene vil blive renset.
Altanafløbene skal som sædvanlig holdes fri for snavs og blade og derudover er der et x-tra overløb til styrtregn.

Affaldsituationen bliver nytænkt og containerne helst under tag - specialaffaldscontainere - pap/plastik/metal osv. kan måske blive tømt oftere. Flaskecontainer kan måske blive indlemmet i gruppen.
Der vil blive arbejdet på at få storskrald under tag. Måske i det oprindelige hus langs gårdsiden til Urbansgade.
Og igen: Alle opfordres til at benytte containerne korrekt.
Erhverslejemålene for nye tiltag mht. deres affaldhåndtering.

Den udvendige renholdelse af fortove, som jo har været - besværliggjort/ikke eksisterende - af stilladser osv, er stadig kommunens ansvar. Som ejendommen naturlig betaler til i dyre domme.
Det kan kun blive bedre nu.

En forskønnelsesproces vil snart gå igang i gården. Ny asfalt, flere regnvandafløb, nyt rækværk til den lille "gårdhave", nye blomsterkummer og 3 små træer, tørrepladsen genoprettet. Alt i alt en ting vi kan glæde os til.

Portens brugsværdi bliver taget op til overvejelse - den skal under alle omstændigheder repareres eller udskiftes og gøres brugervenlig.
Det vil kunne holde uvedkommende væk fra affalds- og storskraldscontainere og cykelkældre.
Men selvfølgelig osse gøre livet en smule besværligt for bilister med garager.

Det ser positivt ud det hele , og vi glæder os til at ejendommen snart igen vil stå som Østerbros flotteste :-)


Med venlig hilsen
Beboerforeningen

2015.09.15 Skrevet af Marianne Pedersen
Til orientering kan det meddeles, at City Apartment er påbegyndt opsætning af lys på lofterne. Det ser ud til, at det bliver en god løsning for os alle.
Med venlig hilsen
Beboerforeningen
2015.08.23 Skrevet af hanne christiansen
Kære alle

Har lige været rundt med Vi Lejere og jeg takker for at I lukker mig ind..MEN 3 gange blev der bare buzzet, uden at lejeren anede hvem der bad om adgang.
Det er jo netop her vi må stramme op.
Jeg kunne jo netop være en person med ondt i sinde..så HUSK nu at spørge hvem der anmoder om adgang og check hvem der faktisk kommer ind i opgangen.
Det kan være svært for lejerne på Østerbrogadesiden at høre hvad der bliver sagt i dørtelefonen, men bed vedkommende om at råbe højt og redegøre for sin sag INDEN I åbner døren.
Se nedenstående indlæg fra sidste uge, hvor der jo faktisk var indbrud midt på dagen her i ejendommen.

VH Hanne
2015.08.20 Skrevet af Hanne Christiansen
Der har været indbrud i en lejl. i Urbansgade. Tyvene har skaffet sig adgang gennem hoveddøren og har efter politiets mening larmet ret meget under udførelsen. Der er mange dybe mærker efter hårde slag og bræk med værktøj, så det formodes at indbruddet er udført i dagtimerne mens der er støj fra bl.a. tagarbejdet.
Tyvene må være lukket ind i opgangen af beboerne og alle opfordres hermed (igen) til IKKE AT ÅBNE DØREN FOR NOGEN UDEN MAN SAMTIDIG SIKRER SIG AT VEDKOMMENDE HAR ET LOVLIGT ÆRINDE I EJENDOMMEN.
En god idé er det at tale med sine udenlandske naboer om dette.
Ja, osse med sine unge og ældre, måske dårligt hørende naboer. Alle.
Det er helt hen i vejret at buzze nogen ind i opgangen uden at bruge 20 sekunder og checke hvem personen er.
HUSK DET NU og lad os slippe for indbrud. Det er en virkelig grim oplevelse!!!

2015.06.16 Skrevet af Jane Toft
Super ide med denne side - glæder mig til at se hvad den udvikler sig til.
2015.06.16 Skrevet af Niels Munk Hansen
Lidt om Ejendommens arkitekt til HISTORIE fanebladet:

http://da.wikipedia.org/wiki/Thorkild_Henningsen
2015.06.09 Skrevet af Frans Bevort
Kære Niels,
Tak for dine pæne ord og ideer. Vi har oplyst CA om hjemmesiden og vil forsøge at formidle det vi får fra CA. Hvad angår det engelske, er jeg helt enig og det er både muligt og noget vi vil arbejde på.
Frans Bevort, Østerbrogade 89 2th
2015.06.08 Skrevet af Niels Munk Hansen
Tak for at have lavet denne hjemmeside. Det er virkeligt godt, at vi nu har en sådan.

To kommentarer/indspark fra min side:

1) Måske det var en ide, at lave den - eller i hvert fald de mere faste dele af den - også på engelsk, da det er mit indtryk, at der er en del ikke dansktalende lejere.

2) Det ville være super, hvis man kunne blive adviseret per mail eller som minimum på denne side fra City Apartment, når der er f.eks. nedbrud i husets varmesystem for drikkevand. Vi har eksempelvis her til aften (08.06.2015) ikke varmt vand i hanerne og har intet hørt om dette. Noget lignede oplevede vi for ikke så længe siden siden, hvor besked om årsdag og udbedring kom ud for sent. Fjernvamerørbruddet for nylig hørte man heller ikke noget om førend vi kunne konstatere, at der var meget koldt. Det må umiddelbart være lettere for City Apartment kun (aktivt) at skulle sende en samlet besked om noget sådan til hele ejendommen frem for at få diverse frustrerende og sene opkald fra lejere eller at skulle sætte sedler op manuelt.

Venligst
Niels Munk Hansen, J.E.Gade 4., 2.tv.
2015.05.12 Skrevet af Frans
Kære medbeboere,
Velkommen til opslagstavlen. Alle indlæg er velkomne inden for rammerne af rimelighed og god tone. Vi vil helst ikke have annoncer, men hvis du har ting til overs som andre i huset kunne bruge, kan du slå det op her.
Mvh Bestyrelsen

Nyt fra foreningen

Vil du modtage en e-mail, når der er nyt fra Beboerforeningen, så tilmeld dig her.

Tilmeld dig her